lördag 22 oktober 2011

Känner mig vissen...

Ljuvliga Tivoli Audio

Ja, nu är det helg även för mig.

Lyssnar på go musik och lagar mat med min familj.
Passar på att göra ett blogginlägg medan grytorna kokar.

Ikväll känner jag mig sådär otillräcklig igen.
Önskar jag var en bättre mamma, fru, matte, butiksägare, vän, faster, syster, dotter mm
Sen skulle det ju inte skada om jag vore målare och snickare just nu...

Ibland funderar jag på om det här med blogg och Facebook stressar mig?
Alla är ju så himla duktiga, snygga och har såååå fina hem!
Hmmm...får nog fundera lite på det här....

Hoppas ni är mer positiva denna lördagskväll!?

Kram, Linda
4 kommentarer:

 1. Hej Linda.
  Ta och läs dina tidigare bloggar så blir du på bättre humör. Se allt fantastiskt som du gör och som inspirerar oss andra.
  Kram på dig!
  Carina Strömwall

  SvaraRadera
 2. Linda!! Du är välkommen hem till oss/ mig när helst du vill för ett litet studiebesök... Kan garantera att du lämnar detta villa villerkullekaos med en ganska förnöjsam känsla, du är nog inte så dålig ändå... Här fick barnen frukost till lunch och kläder på kroppen lagom till att sova middag, som blev sova alldeles för sent på eftermiddagen, så att läggningen blev helt hemsk... Våra hörn är alldeles för dammiga och alla saker är på plats. Men på fel plats. Vi har en plasttraktor parkerad under matsalsbordet och sorgliga snorfläckar på tröjorna. Vi har ren tvätt över hela golvet på övervåningen för Einar tyckte att det var ett bra ställe att lägga den. Hela dagen har jag tänkt att snart smäller jag av som en liten raket. Men nu sitter jag här med gott te i koppen och ungarna, de högt älskade och skogstokiga ungarna, sover i sina sängar. Jag överlevde denna dagen också. Jag känner att jag lever helt enkelt!! Vi är som vi är, katastrofala, fantastiska och underbara, sämst och bäst, det växlar hela tiden. Men vi är i alla fall. Life is like a box of chocolates, eller hur var det?? Styrkekram till dig från Eleonore

  SvaraRadera
 3. Vi är så "duktiga" på att jämföra oss med andra ;) Gör inte det. Vi duger gott som vi gör utan att slå knut på oss själva. Det är en dyrköpt erfarenhet efter att ha nosat på den berömda väggen vid 2 tillfällen =(

  Du är en härlig personlighet, har en underbar butik, såvitt jag förstår från bloggen är du en likaledes härlig mamma och fru och därtill matte. Du har en massa järn i elden och det är inte konstigt alls att du tappar gnistan ibland. Vi gör det allesammans även om det inte syns utåt.

  Ät nu en god middag, som gärna kan vara enkel och snabbt tillagad, det är sällskapet som är det viktiga. Ta och krama om familjen och njut av lugnet såhär på lördagskvällen. I morgon väntar sol, om vi har tur, och det är en ny dag full med möjligheter.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Tack Carina, Eleonore och Beatrice! Er omtanke och klokhet värmer mitt hjärta.
  Önskar er en fin söndag.
  Många kramar, Linda

  SvaraRadera